CityVilleBot (Project DEVIL)
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» expansion not working
Yesterday at 3:24 pm by fredx

» need help Sequence OOS ...get item
Yesterday at 2:14 pm by fredx

» COMO FUNCIONA
Sat Jul 19, 2014 2:59 am by joaosk

» -_- Which bot is now working ????
Sat Jun 21, 2014 4:38 pm by dushmunda

» Help Please !!!!
Sat Jun 14, 2014 6:11 pm by Lazer

» CVBot - DEVIL [V3 1.12] (06.07.2013)
Tue Jun 10, 2014 10:45 pm by krummer

» BOT ALIENIGENA + DRAGON POWER BOT + XL v.3 BOT + ALL NEWEST BOT HERE :D
Mon Jun 02, 2014 6:11 pm by Kous92

» DKP3 is fix or broken! :(
Fri Apr 25, 2014 8:32 pm by marina40

» a new version please
Wed Apr 16, 2014 9:45 am by rahee

Affiliates
free forum


[Plugin] InvDel v1.3b (16/06/2012) & Special Version V1.4 (16/07/2012)

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: [Plugin] InvDel v1.3b (16/06/2012) & Special Version V1.4 (16/07/2012)

Post  mns on Mon May 28, 2012 7:15 pm

mns wrote:
rlff38 wrote:After uninstall, make sure ALL folders & files are deleted before re-install (I'm not sure you do that)

yes i sure all folder and file about bot have been deleted...then i re install new bot...

bot run properly with dummy acc and others acc.. bot jus getting error only at my main acc...

mns

Posts: 44
Points: 54
Join date: 2012-02-07

Back to top Go down

Re: [Plugin] InvDel v1.3b (16/06/2012) & Special Version V1.4 (16/07/2012)

Post  <BQ> on Mon May 28, 2012 7:21 pm

mns wrote:

bot run properly with dummy acc and others acc.. bot jus getting error only at my main acc...

seems you have an error in your city
you can play manuel without any Error?

<BQ>

Posts: 221
Points: 226
Join date: 2011-09-21

Back to top Go down

Re: [Plugin] InvDel v1.3b (16/06/2012) & Special Version V1.4 (16/07/2012)

Post  mns on Mon May 28, 2012 7:29 pm

<BQ> wrote:
mns wrote:

bot run properly with dummy acc and others acc.. bot jus getting error only at my main acc...

seems you have an error in your city
you can play manuel without any Error?



i can play manual... but at every 1st loading it become lost connection to sever then game restore previous..then i can play and all neighbor loading forever

mns

Posts: 44
Points: 54
Join date: 2012-02-07

Back to top Go down

Re: [Plugin] InvDel v1.3b (16/06/2012) & Special Version V1.4 (16/07/2012)

Post  <BQ> on Mon May 28, 2012 8:11 pm

mns wrote:
i can play manual... but at every 1st loading it become lost connection to sever then game restore previous..then i can play and all neighbor loading forever

that's the problem

<BQ>

Posts: 221
Points: 226
Join date: 2011-09-21

Back to top Go down

Re: [Plugin] InvDel v1.3b (16/06/2012) & Special Version V1.4 (16/07/2012)

Post  mns on Mon May 28, 2012 8:33 pm

<BQ> wrote:
mns wrote:
i can play manual... but at every 1st loading it become lost connection to sever then game restore previous..then i can play and all neighbor loading forever

that's the problem



so how,..? any suggestion ?

mns

Posts: 44
Points: 54
Join date: 2012-02-07

Back to top Go down

Re: [Plugin] InvDel v1.3b (16/06/2012) & Special Version V1.4 (16/07/2012)

Post  AQIROCK on Tue May 29, 2012 2:33 am

lost connection at every 1st loading mean that you having an OOS error town which there's no solution for that yet, even Z not sure what the problem is it, it's cause of many thing such inventory, getting unreleased items etc, so there's no answer for your problem even after restore previous you can play but actually the data wasn't save.

AQIROCK

Posts: 426
Points: 448
Join date: 2011-12-11
Age: 32

Back to top Go down

Re: [Plugin] InvDel v1.3b (16/06/2012) & Special Version V1.4 (16/07/2012)

Post  demian.kinley on Sat Jun 16, 2012 5:42 pm

updated version V1.3b go 1st page


Last edited by demian.kinley on Sat Jun 16, 2012 8:23 pm; edited 1 time in total

demian.kinley

Posts: 323
Points: 351
Join date: 2012-02-20

Back to top Go down

Re: [Plugin] InvDel v1.3b (16/06/2012) & Special Version V1.4 (16/07/2012)

Post  starfish16 on Sat Jun 16, 2012 6:12 pm

demian.kinley wrote:
updated version go 1st page

works great for me..thanks so much demian.kinley Very Happy

starfish16

Posts: 13
Points: 13
Join date: 2012-06-09

Back to top Go down

Re: [Plugin] InvDel v1.3b (16/06/2012) & Special Version V1.4 (16/07/2012)

Post  CangryMan on Sun Jun 17, 2012 2:52 am

demian.kinley wrote:
[InvDel] Delete From Inventory V1.3b (16.06.2012)
Nice job!! demian.kinley
in a future release... is it possible? add a button "delete all of this item"

CangryMan

Posts: 166
Points: 212
Join date: 2012-03-12
Location: Jupiter

Back to top Go down

Re: [Plugin] InvDel v1.3b (16/06/2012) & Special Version V1.4 (16/07/2012)

Post  demian.kinley on Thu Jun 28, 2012 6:43 pm


Udate today go to 1st Page needed for Bot V1.9

demian.kinley

Posts: 323
Points: 351
Join date: 2012-02-20

Back to top Go down

Re: [Plugin] InvDel v1.3b (16/06/2012) & Special Version V1.4 (16/07/2012)

Post  AQIROCK on Sat Jun 30, 2012 2:08 am

Thanks hun didn't realize the update lol my members cant access the old link

AQIROCK

Posts: 426
Points: 448
Join date: 2011-12-11
Age: 32

Back to top Go down

Re: [Plugin] InvDel v1.3b (16/06/2012) & Special Version V1.4 (16/07/2012)

Post  demian.kinley on Fri Jul 13, 2012 11:24 am


please, when you have a question or need an support, don't write me per pm, only here in the forum,,thanks!




demian.kinley

Posts: 323
Points: 351
Join date: 2012-02-20

Back to top Go down

Re: [Plugin] InvDel v1.3b (16/06/2012) & Special Version V1.4 (16/07/2012)

Post  moaa4 on Fri Jul 13, 2012 2:36 pm

demian.kinley wrote:
please, when you have a question or need an support, don't write me per pm, only here in the forum,,thanks!




regret inconvenience caused

maybe you read it which i sent u in PM about inv-del, i tried with both old and new version of plugin along with all instructions you described in the forum, but not succeeded

need a helpful reply from u

moaa4

Posts: 6
Points: 8
Join date: 2012-06-26

Back to top Go down

Re: [Plugin] InvDel v1.3b (16/06/2012) & Special Version V1.4 (16/07/2012)

Post  demian.kinley on Fri Jul 13, 2012 5:04 pm


i tried with both old and new version of plugin along with all instructions you described in the forum, but not succeeded

give me more infos,, bot version, is new install or since longer time ago,,

it is difficult to help you, i doesnt know your computer environment, runs throughout the bot,,

normally download the plugin, delete the older one before, and paste ,, that's all, what you have to do,,

it's easy...

tell me what i can do for you,,

demian.kinley

Posts: 323
Points: 351
Join date: 2012-02-20

Back to top Go down

Re: [Plugin] InvDel v1.3b (16/06/2012) & Special Version V1.4 (16/07/2012)

Post  moaa4 on Sat Jul 14, 2012 7:12 pm

demian.kinley wrote:

i tried with both old and new version of plugin along with all instructions you described in the forum, but not succeeded

give me more infos,, bot version, is new install or since longer time ago,,

it is difficult to help you, i doesnt know your computer environment, runs throughout the bot,,

normally download the plugin, delete the older one before, and paste ,, that's all, what you have to do,,

it's easy...

tell me what i can do for you,,


i am using windows 7 OS 64bit, bot is 1.10 v1.9, before 2 weeks i updated, inv-del plugin version v-1.3b currently i used.

When I run this plugin does not have any advantage, whether old or new version, inventory stays the same. I run this plugin does not see any error, it just starts and ends.

I do not understand how others have come to the right, there is nothing else except that any plugins.

moaa4

Posts: 6
Points: 8
Join date: 2012-06-26

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum