CityVilleBot (Project DEVIL)
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Try LilyCity HD, it's a real cityville clone
Mon Apr 20, 2015 1:52 pm by ertyanna

» expansions cityville hack new 12/12/15
Sat Feb 14, 2015 9:52 pm by nico

» Biohazard Problem Expansion
Sat Nov 08, 2014 3:12 pm by CV FO LIFE

» CAN SOMEONE HELP ME?
Sat Nov 08, 2014 3:09 pm by CV FO LIFE

» hello friends i have new update of cv bot project devil 1.10 update (2.01)
Sat Nov 01, 2014 12:59 pm by Blue Angel

» [Resolved] codebase-php Error
Sun Oct 12, 2014 7:22 am by nico

» -_- Which bot is now working ????
Thu Oct 09, 2014 7:06 pm by lobobpf6

» bot 1.2 does nt work
Sun Aug 10, 2014 1:00 am by nathaliafariass

» COMO FUNCIONA
Sun Aug 10, 2014 12:38 am by nathaliafariass

Affiliates
free forum


CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Page 3 of 34 Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  <BQ> on Fri Jan 20, 2012 12:35 am

buee wrote:
No. All I have is Cruise Ship Cruise Ship: Collect » Supply ? No selection menu, just a check box to collect and supply, can't pick the specific ships, can't pick destination, just a check box.

mhmm, curious
first install this
[You must be registered and logged in to see this link.] (with botclass)

then overwrite the the files in buildings with this
[You must be registered and logged in to see this link.]

<BQ>

Posts : 221
Points : 226
Join date : 2011-09-21

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  buee on Fri Jan 20, 2012 1:46 am

<BQ> wrote:
buee wrote:
No. All I have is Cruise Ship Cruise Ship: Collect » Supply ? No selection menu, just a check box to collect and supply, can't pick the specific ships, can't pick destination, just a check box.

mhmm, curious
first install this
[You must be registered and logged in to see this link.] (with botclass)

then overwrite the the files in buildings with this
[You must be registered and logged in to see this link.]

I uninstalled the bot, made sure the folder was completely deleted in the program files, reinstalled, copied over your modified files and now it works. Thanks.

buee

Posts : 7
Points : 11
Join date : 2011-11-18

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  lilin2219 on Fri Jan 20, 2012 2:16 am

i keep getting this, anyone can assist?

thanks..


lilin2219

Posts : 1
Points : 1
Join date : 2011-12-21

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  <BQ> on Fri Jan 20, 2012 4:46 pm

lilin2219 wrote:i keep getting this, anyone can assist?

thanks..

clean your " Profiles " folder and maybe the " tmp_dir " folder
but keep this " Lang_Log " in " tmp_dir "


<BQ>

Posts : 221
Points : 226
Join date : 2011-09-21

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  PTS on Fri Jan 20, 2012 10:35 pm

mariolast wrote:
Can you include CollectCar option from this forum?

I'have the same request

PTS

Posts : 17
Points : 19
Join date : 2011-10-14

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  surfingman on Fri Jan 20, 2012 11:37 pm

.


Last edited by surfingman on Mon May 06, 2013 7:56 am; edited 1 time in total

surfingman

Posts : 228
Points : 226
Join date : 2011-09-25

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  loah on Mon Jan 23, 2012 8:11 am

Thanks for the updates - great job!

loah

Posts : 6
Points : 6
Join date : 2012-01-13

Back to top Go down

Couple errors

Post  villuser on Mon Jan 23, 2012 1:52 pm

Howdy,

I just found this website. Why? 'cause I was over @ cityvillebot and they didn't respond to my request for help on a "capturing bandits" issue. I also had to fix the multi plugin myself. So that was kinda awkward with n00b scripting skillz.

So, I turned over their forum and a search came up with something called "Project Devil Cityville Bot", so I turned to my great aid in times of despair -> Google. And voila I found you guys !

I installed this new bot you've made and was impressed with all the extra (new) features it has. It works likes a charm. Got a couple (small) issues though and I hope you can help me out with it.

Issue 1: Collect cars
So I got this phreak option in buildings "collect cars" which is awesome, saves me a bundle of time. However, it does not work properly. So I searched the forum and saw that it suppose to work only when building get some goods. So I waited patiently...

Only to go like this: Crying or Very sad

Code:

[14:27:16]Loading configuration...
[14:27:16][BUILDINGS-Cars] [28]Sequence OOS
[14:27:16][BUILDINGS-Cars] Trying to capture Car(car_cvbee)
[14:27:16][BUILDINGS-Cars] [28]Sequence OOS
[14:27:15][BUILDINGS-Cars] Trying to capture Car(car_tinycruiser)
[14:27:15][BUILDINGS-Cars] [28]Sequence OOS
[14:27:15][BUILDINGS-Cars] Trying to capture Car(car_cvbee)
[14:27:15][BUILDINGS-Cars] []
[14:27:14][BUILDINGS-Cars] Trying to capture Car(car_tinycruiser)
[14:27:14] Coins: 1955345  Goods: 830/2430/0  Energy: 10
[14:27:12]Loading configuration...
[14:27:12][BUILDINGS-Business] Supplying done.
[14:27:12](success) Supplying: [bus_bikeshop] x=-5 y=16
[14:27:11](success) Supplying: [bus_health_complex_1] x=-24 y=3
[14:27:10](success) Supplying: [bus_candleshop] x=-17 y=22
[14:27:10](success) Supplying: [bus_bookstore] x=-21 y=22
[14:27:09](success) Supplying: [bus_dancestudio] x=-24 y=22
[14:27:09](success) Supplying: [bus_crabshack] x=-21 y=14
[14:27:08](success) Supplying: [bus_burger_2] x=-19 y=18
[14:27:08](success) Supplying: [bus_toystore_2] x=-14 y=22
[14:27:08](success) Supplying: [bus_bakery_2] x=-24 y=18

So, well, I can live with this issue, BUT the next one is bit more frustating.


Issue 2: Autostart is Active breaks Timer with error (only when minimized)

I was seeing this special thing in my log "Autostart is deactive", which I want to have on active. I don't got time to always press the timer on "ON". That sucks, c'mon, we guys use bots to automate stuff. Not to be pressing Timer or Start all the time. So another search on the forum told me I had to set Autostarz to 1. Woo! I got ze autostart! Though.. After the first timer run (minimized), I got an error (see below). Second to that, that error is also hidden because of the minimization of the bot! Noes,.. I didn't know it didn't work! ( Mad ) Thus, besides this errors I have, I have a suggestion too !

[/URL]


After the error, I don't get a log entry and the Bot remains with setting "Running" and does not reactivate the timer.



Suggestion 1: Pop-up error not hidden when minimized

See above, because this was less awesome than the bot is. The bot is just sick Smile


Could you guys help me out with this new problems and please take the suggestion into advisement? Thanks!

What a Face


Last edited by villuser on Tue Jan 24, 2012 9:01 am; edited 1 time in total

villuser

Posts : 13
Points : 15
Join date : 2012-01-23

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  PTS on Mon Jan 23, 2012 9:46 pm

surfingman wrote:

Question Question Question Question Question Question Question




thanks, it was was not in the Business part before, the only thing now you can't collect car if you don't collect business
before you can collect cars separately

PTS

Posts : 17
Points : 19
Join date : 2011-10-14

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  villuser on Tue Jan 24, 2012 9:01 am

villuser wrote:Howdy,

I just found this website. Why? 'cause I was over @ cityvillebot and they didn't respond to my request for help on a "capturing bandits" issue. I also had to fix the multi plugin myself. So that was kinda awkward with n00b scripting skillz.

So, I turned over their forum and a search came up with something called "Project Devil Cityville Bot", so I turned to my great aid in times of despair -> Google. And voila I found you guys !

I installed this new bot you've made and was impressed with all the extra (new) features it has. It works likes a charm. Got a couple (small) issues though and I hope you can help me out with it.

Issue 1: Collect cars
So I got this phreak option in buildings "collect cars" which is awesome, saves me a bundle of time. However, it does not work properly. So I searched the forum and saw that it suppose to work only when building get some goods. So I waited patiently...

Only to go like this: Crying or Very sad

Code:

[14:27:16]Loading configuration...
[14:27:16][BUILDINGS-Cars] [28]Sequence OOS
[14:27:16][BUILDINGS-Cars] Trying to capture Car(car_cvbee)
[14:27:16][BUILDINGS-Cars] [28]Sequence OOS
[14:27:15][BUILDINGS-Cars] Trying to capture Car(car_tinycruiser)
[14:27:15][BUILDINGS-Cars] [28]Sequence OOS
[14:27:15][BUILDINGS-Cars] Trying to capture Car(car_cvbee)
[14:27:15][BUILDINGS-Cars] []
[14:27:14][BUILDINGS-Cars] Trying to capture Car(car_tinycruiser)
[14:27:14] Coins: 1955345  Goods: 830/2430/0  Energy: 10
[14:27:12]Loading configuration...
[14:27:12][BUILDINGS-Business] Supplying done.
[14:27:12](success) Supplying: [bus_bikeshop] x=-5 y=16
[14:27:11](success) Supplying: [bus_health_complex_1] x=-24 y=3
[14:27:10](success) Supplying: [bus_candleshop] x=-17 y=22
[14:27:10](success) Supplying: [bus_bookstore] x=-21 y=22
[14:27:09](success) Supplying: [bus_dancestudio] x=-24 y=22
[14:27:09](success) Supplying: [bus_crabshack] x=-21 y=14
[14:27:08](success) Supplying: [bus_burger_2] x=-19 y=18
[14:27:08](success) Supplying: [bus_toystore_2] x=-14 y=22
[14:27:08](success) Supplying: [bus_bakery_2] x=-24 y=18


So, well, I can live with this issue, BUT the next one is bit more frustating.


Issue 2: Autostart is Active breaks Timer with error (only when minimized)

I was seeing this special thing in my log "Autostart is deactive", which I want to have on active. I don't got time to always press the timer on "ON". That sucks, c'mon, we guys use bots to automate stuff. Not to be pressing Timer or Start all the time. So another search on the forum told me I had to set Autostarz to 1. Woo! I got ze autostart! Though.. After the first timer run (minimized), I got an error (see below). Second to that, that error is also hidden because of the minimization of the bot! Noes,.. I didn't know it didn't work! ( Mad ) Thus, besides this errors I have, I have a suggestion too !

[/URL]


After the error, I don't get a log entry and the Bot remains with setting "Running" and does not reactivate the timer.



Suggestion 1: Pop-up error not hidden when minimized

See above, because this was less awesome than the bot is. The bot is just sick Smile


Could you guys help me out with this new problems and please take the suggestion into advisement? Thanks!

What a Face

Issue 1 was resolved by completing "The Garage" quest. All the cars are now captured with success.

Code:

[10:15:28]Loading configuration...
[10:15:28][BUILDINGS-Cars] success
[10:15:27][BUILDINGS-Cars] Trying to capture Car(car_propel)
[10:15:27][BUILDINGS-Cars] success
[10:15:26][BUILDINGS-Cars] Trying to capture Car(car_tinycruiser)
[10:15:26][BUILDINGS-Cars] success
[10:15:26][BUILDINGS-Cars] Trying to capture Car(car_cvbee)
[10:15:26][BUILDINGS-Cars] success
[10:15:25][BUILDINGS-Cars] Trying to capture Car(car_tinycruiser)
[10:15:25][BUILDINGS-Cars] success
[10:15:25][BUILDINGS-Cars] Trying to capture Car(car_propel)
[10:15:25][BUILDINGS-Cars] success
[10:15:24][BUILDINGS-Cars] Trying to capture Car(car_cvbee)
[10:15:24] Coins: 2738318  Goods: 1550/3335/0  Energy: 14
[10:15:22]Loading configuration...

villuser

Posts : 13
Points : 15
Join date : 2012-01-23

Back to top Go down

multi plugin not snding gift

Post  oag95 on Wed Jan 25, 2012 9:29 am

can you help please me to solve below problem:
-Checking Inventory to send Items to others.
-Send gift: Error log disabled.
-Multi help starting
thank you!
avatar
oag95

Posts : 22
Points : 22
Join date : 2011-10-14
Age : 56

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  nipunb on Wed Jan 25, 2012 10:28 am

oag95 wrote:can you help please me to solve below problem:
-Checking Inventory to send Items to others.
-Send gift: Error log disabled.
-Multi help starting
thank you!

multi plugin has been patched by Z*, it doesn't work anymore......

nipunb

Posts : 362
Points : 374
Join date : 2011-10-08

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  oag95 on Wed Jan 25, 2012 12:41 pm

Thank for your for the information.
is there any other way to send gift to friend?
thank you!
avatar
oag95

Posts : 22
Points : 22
Join date : 2011-10-14
Age : 56

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  nipunb on Wed Jan 25, 2012 1:09 pm

oag95 wrote:Thank for your for the information.
is there any other way to send gift to friend?
thank you!

currently only those items can be sent, that can be put on wishlist, so only materials can be sent.......

nipunb

Posts : 362
Points : 374
Join date : 2011-10-08

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  nipunb on Fri Jan 27, 2012 6:47 pm

can anybody edit the buildings plugin to add an option to just make the hotels ready for collection, so that we collect from them in the game manually because if bot collect from them, then it won't get counted for goals.....

nipunb

Posts : 362
Points : 374
Join date : 2011-10-08

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  <BQ> on Fri Jan 27, 2012 7:41 pm

nipunb wrote:can anybody edit the buildings plugin to add an option to just make the hotels ready for collection, so that we collect from them in the game manually because if bot collect from them, then it won't get counted for goals.....

collecting from hotels is working with goal for quest's

<BQ>

Posts : 221
Points : 226
Join date : 2011-09-21

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  nipunb on Sat Jan 28, 2012 6:17 am

<BQ> wrote:
nipunb wrote:can anybody edit the buildings plugin to add an option to just make the hotels ready for collection, so that we collect from them in the game manually because if bot collect from them, then it won't get counted for goals.....

collecting from hotels is working with goal for quest's

normal quests are counting but those new mini goals are not counting them....

nipunb

Posts : 362
Points : 374
Join date : 2011-10-08

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  yadro on Sat Jan 28, 2012 11:00 pm

I receive this error what should i do now i am using xp Sp3 any help Smile or proxy server shows disable in settings how to enable it ???


yadro

Posts : 1
Points : 1
Join date : 2012-01-28

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  buxx on Sat Jan 28, 2012 11:26 pm

nipunb wrote:
<BQ> wrote:
nipunb wrote:can anybody edit the buildings plugin to add an option to just make the hotels ready for collection, so that we collect from them in the game manually because if bot collect from them, then it won't get counted for goals.....

collecting from hotels is working with goal for quest's

normal quests are counting but those new mini goals are not counting them....


someting similar happen whit the neighbors plugins not counting the visit to missios

buxx

Posts : 44
Points : 61
Join date : 2011-10-08

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  nipunb on Wed Feb 01, 2012 3:21 pm

Anybody knows why this error occurs while capturing doggies



also, at the end of the log, it says, "Doggie Captured" but in game, no doggie is captured...........

nipunb

Posts : 362
Points : 374
Join date : 2011-10-08

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  <BQ> on Wed Feb 01, 2012 4:36 pm

nipunb wrote:Anybody knows why this error occurs while capturing doggies



also, at the end of the log, it says, "Doggie Captured" but in game, no doggie is captured...........

it's not a sucess

so, he is really done with the funktion

<BQ>

Posts : 221
Points : 226
Join date : 2011-09-21

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  <BQ> on Wed Feb 01, 2012 6:38 pm

----------------------------


Last edited by <BQ> on Fri Mar 02, 2012 3:29 am; edited 1 time in total

<BQ>

Posts : 221
Points : 226
Join date : 2011-09-21

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  buxx on Wed Feb 01, 2012 7:07 pm

<BQ>
you know why are there are missions where you must visit X number of neighbors and making visits with the plugins not valid???

thanks for keep updating !!!! Very Happy

buxx

Posts : 44
Points : 61
Join date : 2011-10-08

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  <BQ> on Wed Feb 01, 2012 7:31 pm

buxx wrote:<BQ>
you know why are there are missions where you must visit X number of neighbors and making visits with the plugins not valid???

you mean the goals for quest's on crops?

<BQ>

Posts : 221
Points : 226
Join date : 2011-09-21

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  buxx on Wed Feb 01, 2012 7:58 pm

<BQ> wrote:
buxx wrote:<BQ>
you know why are there are missions where you must visit X number of neighbors and making visits with the plugins not valid???

you mean the goals for quest's on crops?

yes in the last quest like "GOOD LUCK CHARM" says Collect from 30 Neighbor Residences

and other item crops and Tour Buses

try in diferent quest and all my neighbors 200+

buxx

Posts : 44
Points : 61
Join date : 2011-10-08

Back to top Go down

Re: CVBot - DEVIL 1.10 [Update 2.0] (11/07/2012)

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 34 Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum