CityVilleBot (Project DEVIL)
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Try LilyCity HD, it's a real cityville clone
Mon Apr 20, 2015 1:52 pm by ertyanna

» expansions cityville hack new 12/12/15
Sat Feb 14, 2015 9:52 pm by nico

» Biohazard Problem Expansion
Sat Nov 08, 2014 3:12 pm by CV FO LIFE

» CAN SOMEONE HELP ME?
Sat Nov 08, 2014 3:09 pm by CV FO LIFE

» hello friends i have new update of cv bot project devil 1.10 update (2.01)
Sat Nov 01, 2014 12:59 pm by Blue Angel

» [Resolved] codebase-php Error
Sun Oct 12, 2014 7:22 am by nico

» -_- Which bot is now working ????
Thu Oct 09, 2014 7:06 pm by lobobpf6

» bot 1.2 does nt work
Sun Aug 10, 2014 1:00 am by nathaliafariass

» COMO FUNCIONA
Sun Aug 10, 2014 12:38 am by nathaliafariass

Affiliates
free forum


Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Page 12 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

View previous topic View next topic Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  DLKing on Mon Oct 10, 2011 4:41 pm

Small bug in collecting landmarks: "Use Energy from your inventory" is always active.

DLKing

Posts : 1
Points : 1
Join date : 2011-10-08

Back to top Go down

Cash Crops

Post  nipunb on Mon Oct 10, 2011 6:30 pm

hey wanted to know that if I used the bot to plant a cash crop, will it cost me city cash or not????? Smile

nipunb

Posts : 362
Points : 374
Join date : 2011-10-08

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  zerox17 on Mon Oct 10, 2011 8:03 pm

hear my neighbor that city are you haa no sap in the group were

my city is level 83 Zerox


zerox17

Posts : 6
Points : 13
Join date : 2011-09-21

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  ars187 on Tue Oct 11, 2011 12:28 am

Please Help, why I get error if harvest business:
Code:
([28]Error calling function WorldService.performAction -> Wonder::getRadius - Invalid client enqueue time) Harvesting: [bus_frenchrest_2] x=-2 y=8
on my notebook, but the other computer working fine. I mean not same condition even both use same system (win7) and same update flash & Microsoft 2008 C++ Runtime (x86)

ars187

Posts : 2
Points : 2
Join date : 2011-09-24

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  Blondero on Tue Oct 11, 2011 2:44 pm

Avaliable Neighbourhoods: Collect Item ID Energy State
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\CVBot - Project DEVIL 1.04\Plugins\Buildings\Buildings_class.php on line 517


and after the bot is run :

PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\CVBot - Project DEVIL 1.06\Plugins\Buildings\Hooks.php on line 108


Blondero

Posts : 49
Points : 52
Join date : 2011-09-21

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  nipunb on Wed Oct 12, 2011 2:05 pm

hey, I have a little problem. I'm using the sendto inventory plugin with your bot. but when I use it to send something from my city to my inventory, the item is successfully send to my inventory but the sendto plugin is still showing that item in my city and the multi inventory sending gifts plugin is not showing the item in my inventory. I tried refreshing the plugins but no luck, so I have to close the bot and start it again to see the changes in the plugins, which in very annoying.
But this wasn't the case with the allbots bot version, in that bot after sending the item from my city to my inventory, immediately the item is removed from the sendto plugin as it is no longer placed in my city and it immediately comes in the inventory sending gifts plugin as the item is in my inventory.
So why is your bot is not showing the changes in the game without closing and starting the bot....
plz fix this as I like your bot and I don't want to use the old bot for just one plugin..... Sad Rolling Eyes

nipunb

Posts : 362
Points : 374
Join date : 2011-10-08

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  dada79 on Wed Oct 12, 2011 2:55 pm

Blondero wrote:Avaliable Neighbourhoods: Collect Item ID Energy State
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\CVBot - Project DEVIL 1.04\Plugins\Buildings\Buildings_class.php on line 517


and after the bot is run :

PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\CVBot - Project DEVIL 1.06\Plugins\Buildings\Hooks.php on line 108


what bot version did you use ? 1.04/1.06 ???

dada79

Posts : 53
Points : 38
Join date : 2011-09-21

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  Blondero on Wed Oct 12, 2011 4:13 pm

dada79 wrote:
Blondero wrote:Avaliable Neighbourhoods: Collect Item ID Energy State
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\CVBot - Project DEVIL 1.04\Plugins\Buildings\Buildings_class.php on line 517


and after the bot is run :

PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\CVBot - Project DEVIL 1.06\Plugins\Buildings\Hooks.php on line 108


what bot version did you use ? 1.04/1.06 ???

i used the latest 1.06.

this only the folder name.what i change from 1.04 to 1.06

Blondero

Posts : 49
Points : 52
Join date : 2011-09-21

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  dada79 on Wed Oct 12, 2011 5:18 pm

Blondero wrote:
dada79 wrote:
Blondero wrote:Avaliable Neighbourhoods: Collect Item ID Energy State
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\CVBot - Project DEVIL 1.04\Plugins\Buildings\Buildings_class.php on line 517


and after the bot is run :

PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\CVBot - Project DEVIL 1.06\Plugins\Buildings\Hooks.php on line 108


what bot version did you use ? 1.04/1.06 ???

i used the latest 1.06.

this only the folder name.what i change from 1.04 to 1.06
but sould have for both error messages: "1.06" else message error are not from same bot run ...

dada79

Posts : 53
Points : 38
Join date : 2011-09-21

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  Blondero on Wed Oct 12, 2011 7:21 pm

dada79 wrote:
Blondero wrote:
dada79 wrote:
Blondero wrote:Avaliable Neighbourhoods: Collect Item ID Energy State
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\CVBot - Project DEVIL 1.04\Plugins\Buildings\Buildings_class.php on line 517


and after the bot is run :

PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\CVBot - Project DEVIL 1.06\Plugins\Buildings\Hooks.php on line 108


what bot version did you use ? 1.04/1.06 ???

i used the latest 1.06.

this only the folder name.what i change from 1.04 to 1.06
but sould have for both error messages: "1.06" else message error are not from same bot run ...



I've used both versions. The error message occurs only at 1:06 by the new neighborhood "hood_family"

Blondero

Posts : 49
Points : 52
Join date : 2011-09-21

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  dada79 on Wed Oct 12, 2011 8:23 pm

Blondero wrote:
dada79 wrote:
Blondero wrote:
dada79 wrote:
Blondero wrote:Avaliable Neighbourhoods: Collect Item ID Energy State
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\CVBot - Project DEVIL 1.04\Plugins\Buildings\Buildings_class.php on line 517


and after the bot is run :

PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\CVBot - Project DEVIL 1.06\Plugins\Buildings\Hooks.php on line 108


what bot version did you use ? 1.04/1.06 ???

i used the latest 1.06.

this only the folder name.what i change from 1.04 to 1.06
but sould have for both error messages: "1.06" else message error are not from same bot run ...



I've used both versions. The error message occurs only at 1:06 by the new neighborhood "hood_family"
I ve updated with family hoods wait for next update please ...

dada79

Posts : 53
Points : 38
Join date : 2011-09-21

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  surfingman on Wed Oct 12, 2011 9:06 pm

dada79 wrote:
I ve updated with family hoods wait for next update please ...

If possible, a function for the new dogs would be nice too Wink

surfingman

Posts : 228
Points : 226
Join date : 2011-09-25

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  <BQ> on Wed Oct 12, 2011 9:26 pm

surfingman wrote:

If possible, a function for the new dogs would be nice too Wink

it comes I'am sure

<BQ>

Posts : 221
Points : 226
Join date : 2011-09-21

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  Tzache on Thu Oct 13, 2011 4:12 am

<BQ> wrote:
Tzache wrote:Still the same problem with 1.06. Bot cant find AMF DATA. It just show the city, but cant display plugins. And in logs cant go past "waiting amf data"

little tip ... Wink
take the 2 files (_amf / _headers) from a old working Bot version
and put this into the folder tmp_dir from new Bot version

Did that and it's still doesnt work. This DEVILBot never worked on my pc Sad Just the old cityville bot

Tzache

Posts : 6
Points : 4
Join date : 2011-09-30

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  Admin on Thu Oct 13, 2011 11:45 pm

Tzache wrote:
Did that and it's still doesnt work. This DEVILBot never worked on my pc Sad Just the old cityville bot

Your problem is about the background proxy that the Bot has.. the proxy is the one that captures the AMF data from the game and initializes the bot processing...
* Check if the Proxy server is ON in the Settings page...
* You must check your Windows Firewall exceptions and see if it has an Exception for this Bot..
* You migh have some program blocking the proxy... like some anti-virus or other protection tool... deactive it for testings...

Admin
Admin

Posts : 80
Points : 50
Join date : 2011-09-21

http://cityvillebot.forumotion.eu

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  Admin on Thu Oct 13, 2011 11:46 pm

UPDATED 1.07 - Go to page 1 for details...

Admin
Admin

Posts : 80
Points : 50
Join date : 2011-09-21

http://cityvillebot.forumotion.eu

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  pptpptppt on Fri Oct 14, 2011 1:08 am

Admin..when I open CVBotDEVIL.exe(1.07), some errors appear and it is about its setting not correct, please re-install it to repair the problem.

pptpptppt

Posts : 8
Points : 12
Join date : 2011-09-25

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  Admin on Fri Oct 14, 2011 1:14 am

pptpptppt wrote:Admin..when I open CVBotDEVIL.exe(1.07), some errors appear and it is about its setting not correct, please re-install it to repair the problem.

If you are using Windows XP.. this error may occur... download the fix for XP on page 1... i just posted the link...

Admin
Admin

Posts : 80
Points : 50
Join date : 2011-09-21

http://cityvillebot.forumotion.eu

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  Admin on Tue Oct 18, 2011 12:32 am

UPDATED 1.08 - Go to page 1 for details...

Admin
Admin

Posts : 80
Points : 50
Join date : 2011-09-21

http://cityvillebot.forumotion.eu

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  Admin on Sun Oct 23, 2011 1:10 am

UPDATED 1.09 - Go to page 1 for details...

==========================================
Added support to MULTIPLE accounts... Now you can execute 1 account per Bot run...
No need to use MultiBot anymore...

The browser cache data will be saved in Cache directory for those who want to see the game cache files...
==========================================

Admin
Admin

Posts : 80
Points : 50
Join date : 2011-09-21

http://cityvillebot.forumotion.eu

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  Admin on Sat Oct 29, 2011 12:10 am

UPDATED 1.10 - Go to page 1 for details...

Admin
Admin

Posts : 80
Points : 50
Join date : 2011-09-21

http://cityvillebot.forumotion.eu

Back to top Go down

Re: Project DEVIL 1.10 (29.10.2011)

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 12 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum